Cocktail workshop bij Zussen

Heb je altijd al willen weten hoe die heerlijke cocktails van Zussen nu gemaakt worden? Boek dan eens een cocktailworkshop bij Zussen. Ideaal als onderdeel van een dag- of avondprogramma voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, een vrijgezellenfeestje of een dagje uit met vrienden of vriendinnen.

Tijdens de cocktailworkshop leren we je in ongeveer 2,5 uur tijd de fijne kneepjes van het vak. Want dat het maken van een goede cocktail echt een “vak” is staat voor jou, na het volgen van de workshop, vast. Gegarandeerd! Uiteraard houden we het fun-gehalte goed in de gaten…

We beginnen met een algemene introductie over het fenomeen cocktails. Daarna gaan jullie onder enthousiaste begeleiding van onze medewerkers aan de gang met 3 recepturen. Deze worden na afloop van de workshop naar jullie gemaild, zodat je thuis helemaal je gang kan gaan op een volgend feestje.

Bijna alle cocktails kunnen gemaakt worden tijdens de workshop maar we hebben ook 3 vaste arrangementen:

Girlz Just Wanna Hava Fun € 32,50 p.p.

Ladies only! We gaan aan de gang met de 3 lekkerste en bekendste cocktails die met name bij dames in de smaak vallen!

Latin Workshop € 32,50

In deze workshop leren jullie Latijns-Amerikaans getinte cocktails shaken.

Premium Fusion € 34,50 p.p.

Deze workshop is voor iedereen die echt wil leren mixen. We gaan aan de gang met in de keuken gangbare ingredienten als peper, basilicum, balsamico, rozemarijn en tijm.

NIEUW! Gin & Tonic Workshop € 29,50 p.p.

Acht jaar geleden was Zussen de eerte bar die een uitgebreide Gin & Tonic kaart serveerde. Collega's verklaarden ons voor gek. Wie het laatst lacht, lacht het best... Tijden onze GT-clinic vertellen we je alles over de oorsprong van gin en  welke soorten gin er zijn en met welke tonic deze het beste gemixt kan worden. Je gaat uiteindelijk 5 (kleinere) GT's maken en proeven.

Workshops kunnen geboekt worden vanaf 8 personen. Voor meer informatie of reservering kunt u contact opnemen met reserveren@zussen.com of bellen met 030- 233 36 33.